Ben's fashion gaat voor


✔Draagbaar 

✔Comfort 

✔Stijlvol 

✔Details (machetknopen, namen) 

✔Schoenen 

✔Accessoires

Voor stijlvol trouwen


Ben’s Fashion is al vele jaren een begrip in het Westland en in ons filiaal in ‘s-Gravenzande zijn we gespecialiseerd in trouwpakken. En met succes; sindsdien zijn er vele mannen getrouwd in een outfit van Ben’s Fashion. 
Vooral onze eigen stijl die we ontwikkeld hebben slaat aan bij de jonge mannen die op zoek zijn naar een pak met stijl. De draagbaarheid staat ook centraal in onze collecties, maar door het gebruik van een Italiaanse snit, stofkeuze en accessoires verander je in een stijlvolle bruidegom.

Vragen over een trouwpak


Wat kost een trouwpak? 

Een trouwpak is als een auto. De basis is goed, maar hoe meer opties hoe duurder. Een goed 2-delig basispak begint bij € 395,95. Een maatpak bij € 649,95 afhankelijk van stofkeuze en accessoires bepaal jij zelf waar je eindigt.

Hoelang duurt het bestellen? 

Dit is helemaal afhankelijk van hoe sterk jouw zenuwen zijn. Een maatpak maken duurt ongeveer 5 weken. Een normaal pak kan na een week worden afgepast. Dat is het enige dat bij ons moet. Je trouwpak afpassen. Jouw trouwpak moet perfect zitten en dit controleren we tot in de perfectie.Wij zelf raden je aan om tussen de 3 – 6 maanden van tevoren je pak uit te zoeken. 

Moet ik een afspraak maken of kan ik ook zomaar langskomen? 

Natuurlijk, je bent altijd van harte welkom, maar onze voorkeur gaat uit naar een afspraak maken. Een trouwpak uitkiezen is een bijzonder gelegenheid en daar willen we uitgebreid de tijd voor nemen. Op deze manier kunnen we goed naar jouw wensen luisteren en een pak vinden wat daar naadloos op aansluit.


Leveren jullie ook maatpakken? 

Bij Ben’s Fashion ben je aan het juiste adres om een maatpak te laten aanmeten. Er is keuze uit vele stoffen en pasvormen en we helpen heel graag om een passend pak samen te stellen.

Verkopen jullie ook trouw accessoires? 

Naast pakken hebben we een uitgebreid assortiment stijlvolle accessoires om net dat beetje extra toe te voegen. Schoenen, dassen, shirts, manchetknopen…we hebben dit allemaal in ons assortiment zitten.

Een trouwpak kopen….. wie neem ik mee? 

Je moeder, schoonmoeder, vader, vriend of zelfs je aanstaande is natuurlijk van harte welkom. Wij zorgen dat de koffie met wat lekkers klaar staat. Maak vrijblijvend een afspraak en wij laten graag zien wat de mogelijkheden zijn. 


Voor (schoon)vaders, getuigen en vrienden van het bruidspaar is er bij Ben’s Fashion ook voldoende keuze aan een mix van stijlen voor deze extra feestelijke gelegenheid


Bent u geïnteresseerd in wat we precies voor u kunnen betekenen en wilt u een afspraak maken?

Vul dan even snel dit formulier in.