Over Ben's Fashion

Met passie, trots & gevoel voor ambacht…….


Vanaf het begin

In de 30-er jaren begon Cees van Dijk aan de Hoofdstraat te De Lier, zijn kleermakerij. Voornamelijk pakken op maat. Hij deed dit -op zijn Singer naaimachine- met passie, trots en echt ambachtsgevoel. Op 31 december 1975 nam Ben van Kampen de zaak over. Ben had een opleiding als etaleur en was zo al enkele jaren werkzaam bij Cees van Dijk.


Onder de bezielende leiding van Ben veranderde de kleermakerij in een merken winkel. De rijen pakken werden langzaam afgebouwd en maakten plaats voor jeans, truien en jassen. Ook de naam veranderde mee. Van Dijk veranderde in Men’s Fashion en uiteindelijk in Ben’s Fashion. Dit allemaal gebeurde met passie, trots en gevoel voor ambacht.

In 1986 verhuisde Ben’s Fashion naar de huidige locatie aan de Hoofdstraat 49a. 


 Sinds 2005 zijn we ook gevestigd in ‘s-Gravenzande met een winkel. Vanuit 2 winkels zijn we constant bezig met veranderingen. Nieuwe merken, andere producten & vernieuwende presentatie vormen. Elk seizoen anders, maar wel herkenbaar. Met als doel om jou als klant uit te dagen en te verrassen.De wereld veranderd sneller & intensiever als ooit tevoren. Wij veranderen mee, maar wel zoals Cees van Dijk ooit is begonnen: 


 Met passie, trots & gevoel voor ambacht…….